Gyermek Tricikli Babakocsi Gyerek Kerékpár Többfunkciós Napellenző Biztonsági Kerítés Növeli Tároló Kosár, 3 színben (Szín : Kék)

Gyermek Tricikli Babakocsi Gyerek Kerékpár Többfunkciós Napellenző Biztonsági Kerítés Növeli Tároló Kosár, 3 színben (Szín

HUF 41152.05

Az áru mennyisége

Ha nem tudjuk megjavítani, elküldünk egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék, vagy cserélje ki. ♥[Biztonsági Kerítés] : biztonsági öv, illetve védőrács kialakítás védi a babát. ♥[Kényelmes ülés] : U-alakú kialakítás, kényelmes szállítására, valamint baba anatómiai, lélegző, kényelmes. ♥[Szén-acél konzol] : Alumínium konzol, masszív, tartós, rezgéscsillapító, kopásálló csúszásmentes, megakadályozza tartozó, biztonsági őrök. ♥[3 gear alkalmazkodási napellenző] : lehet, árnyékos, illetve védett módosításával, valamint a multi-angle. ♥ [Állítható kézi putter] : a hossza A kart, akkor szabadon állítsa be a magasságot a kilincset, ahogy a gyermek növekszik. ● mert a kerékpár nagyon biztonságos, könnyen hordozható, raktározás, annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságos a baba, már elintéztem, hogy ne essen csúszásmentes pedál, valamint a hátsó ülésen.Gondoskodni tud a baba bárhol, bármikor.Termék Neve : Gyermekek Tricycle Age : 1-3-6 years Material : szén-steel Product súly : 13 kg Color : kék, zöld, red Size : 50 X110 X105 CMProduct jellemzők : könnyű súly, rezgéscsillapító, kopásállóság.Megjegyzés : 1. gyártó ajánlásait az 1-6 éves, javasoljuk, hogy válassza ki a magasság a baba.2. ruházat, védőruházat, nem kell használni a tömegközlekedést.3. Kérjük, használja közvetlen felügyelete alatt egy felnőtt.4. Ha a gyerekek túl fiatal, vagy kiegyensúlyozatlan, amíg nincs egy jó irányítást a tricikli, a szülők nagyobb figyelmet kell fordítani a gyermekek.5. Amikor végre kézi mérések, mert a termék hibák szerepelnek, tricikli, csak egy kis színt.Ezt a terméket 1-3 Cm.Kérjük, a különböző kijelző, amely sho.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek