4 Csomag Tészta Görgő, Kerék,Nincs Zaj Kerekek Forgó Görgő, Kerék, Gumi talp Felső Lemez Csapágy, nagy teherbírású Ipari Prémium Iroda Kerék Csere,Fa parkettás.

4 Csomag Tészta Görgő, Kerék,Nincs Zaj Kerekek Forgó Görgő, Kerék, Gumi talp Felső Lemez Csapágy, nagy teherbírású Ipari

HUF 658.80

Az áru mennyisége

1. Összesen négy nem-jelölés felvételeket négy henger.Anélkül, hogy a telepítés eszközök, bárki könnyen teljes legyen a massza.A magassága egy roller 0,63 cm (1,6 cm), a hossza A roller 1,73 hüvelyk (4.4 cm), szélessége a kerekek 0.31 hüvelyk (8 mm). 2. A felvételt, amely nem károsítja a tételek.Akkor távolítsa el a henger a második használni bármikor.A méret a négy darab szalagot már vágni, csak bot meg közvetlenül.Felhívjuk a figyelmet, hogy az.A beillesztés előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a helyszín az lesz, hogy a tészta tiszta, száraz.Ez a fajta hely lesz a legjobb paszta hatása.Kérjük, illessze után azonnal tépte le a szalagot, hogy megakadályozzák a többi por tapadjon a felvételt befolyásoló használata, hatása. 3. A görgők készült masszív ABS.Vannak 2 kerék minden egyes henger, amely tekercs előre-hátra rugalmasan nem kapcsolja.A maximális súly értéke 17.6 lb (8 kg).A self-súly az egyes henger 0.11 lb (0.05 kg), amely nagyon könnyű, nagyon alkalmas az átalakuló bútorok. 4. A felülete sima, kerek, de roll jobban védi a kezet, a bútorok.Egy sima felület megkönnyíti a tiszta, tisztán tartani.Alkalmas fedett tároló dobozok, nehéz dobozokat a rövidáru szekrények. 5. Kedves vásárló, ha kétségei vannak a terméket, információt, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Örülök, hogy válaszoltál.A görgők készült masszív ABS.Vannak 2 kerék minden egyes henger, amely tekercs előre-hátra rugalmasan nem kapcsolja.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek