XiangLin Csomag 10 Heavy Duty S Horgok S Alakú Kampó Lóg Fogasok Horgok Konyha, Fürdőszoba, Hálószoba, Iroda, a Pan Pot, Kabát, Táska, Növények (3.5x4, Fehér)

XiangLin Csomag 10 Heavy Duty S Horgok S Alakú Kampó Lóg Fogasok Horgok Konyha, Fürdőszoba, Hálószoba, Iroda, a Pan Pot,

HUF 1078.65

Az áru mennyisége

【Otthon Javított Eszköz】 : Mentés tér haza hivatal, különösen design szekrény, erkély, garázs lógó dolgokat.Segítsen létrehozni extra szoba a nappali, háló, kert, vagy az irodában. 【Magas Színvonalú, Biztonságos】 : Készült prémium fém acél, erős, elég biztonságos (sima polírozó mindkét oldalon) anélkül, hogy fáj a kezem, karmol. 【Könnyű Szervezet】 : ezekkel A lógó horog, könnyen szervezni a konyhában csak lóg a fazekak, lábasok, tányérok, spatulák, poharak, egyéb konyhai eszközök a polcokon, vagy pot állványok, hogy a főzés hatékonyabb, könnyű.Majd szervezni a szekrény, akasztós sál, pénztárca, sapka, öv, farmer, ékszerek, többet, is szervez az eszközök a garázsban, tarts zuhanyzó, törölközők, majd ruhát, a fürdőszoba, valamint a növények a kertben. 【VÁSÁROLJON bizalommal】 : Próbáld ma vásároljon bizalommal!Annyira bizonyos, hogy ha boldogtalan vagy bármilyen módon, küldje vissza a teljes vételárat! 100% - ban Garantált, kérdés nélkül!. 【Előírások】 : A csomag tartalma 10 db 3,5*4" Fehér S horgok.Az S-horog 3.98 cm hosszú, átmérője nyílások az 0.53 centiméter 1.46 cm.A maximális csapágy súlya közel 30 lb.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek