AUGEX Távoli Kompatibilis P-4 Vezérlő Vezeték nélküli Vezérlő Működik, P-4,Kettős Vibráció/Sztereó Fülhallgató Jack/Érintőfelület az Irányítást,Kompatibilis O-4/Vékony/Pro Konzol (Fekete Skully)

AUGEX Távoli Kompatibilis P-4 Vezérlő Vezeték nélküli Vezérlő Működik, P-4,Kettős Vibráció/Sztereó Fülhallgató Jack/Érintőfelület

HUF 3778.65

Az áru mennyisége

♜ Harmadik Fél Termék -, Nem a Sony.Felelős Hatékonyan : a vezeték nélküli vezérlő könnyen lehet tölteni, még akkor is, amikor a készenléti vagy bármilyen szabványos töltő micro-USB port. ♜ Precíziós Vezérlés : Az érzés, forma, valamint az érzékenység, az analóg kapcsolók, trigger gombok is megerősített, hogy ajánlatot a játékosoknak, hogy teljes irányítást minden játék.Állandó szoftver frissítés szolgáltatás. ♜ Finomított Analóg botkormány : Jobb analóg kapcsolók, trigger gombok lehetővé teszik a páratlan pontosság minden mozdulatát. ♜ Új Módon lehet Játszani : Forradalmian új funkciók, mint a touch pad, integrált fénysáv kínál izgalmas, új utakat tapasztalat, valamint kölcsönhatásba lépnek a játékok, valamint a 3,5 mm-es audio jack kínál gyakorlati személyes audio megoldás a játékos, aki szeretné, hogy figyelj a játékokat a privát. ♜ Megosztási kéznél : A kiegészítéssel, hogy a megosztás gombra teszi a megosztási a legnagyobb játék pillanatok olyan egyszerű, mint egy gombnyomással.Feltöltés játék videók, képernyőképeket közvetlenül a rendszer vagy a live-stream a játék megzavarása nélkül, a játék folyamatban.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek