GYZX Laptop Hűtő Pad - Erős & Tartós ABS & Fém Háló - Illik Könnyen Az Ölébe, vagy Bármilyen Sima Felületre - Tartja A Laptop Király (Szín : B)

GYZX Laptop Hűtő Pad - Erős & Tartós ABS & Fém Háló - Illik Könnyen Az Ölébe, vagy Bármilyen Sima Felületre - Tartja A Laptop

HUF 14631.30

Az áru mennyisége

★ Néma zaj csökkentés : egy csendes ventilátor, a decibel által mért érték a szakmai felszerelés 23 decibel, nincs zaj, nagy sebességgel. ★ Négy-pozíció beállítása : ergonomikus kialakítás, magas, illetve alacsony multi-tartományban képes alkalmazkodni a különböző magasságokba ülő testtartás, támogatja a különböző munka, játék környezetben. ★ Király, hatékony : nagy turbina rajongó, alacsony zajszint motor, hideg levegő, forró levegő, valamint a hőelvezetés. ★ Erős kompatibilitás : Mérkőzés minden nagyobb modellek kompatibilis laptopok belül 17 cm. ★ Több szél sebesség : alkalmazkodni a hőmérséklet követelmények.Több sebességű szél sebesség design, állítható szerint a hőmérséklet, az egyik gombot.Termék Neve : Notebook Hűtő,Ventillátor konfiguráció : 1,Hűtési mód : levegő hűti,Anyag : alumínium ötvözet + műszaki műanyag,Ventilátor-fordulatszám : 600-800 RPM,Zaj : 23-30 DBA.1. Minden sarokban a radiátor panel jól chamfering kezelés, ami nem hozza meg a karcolások, hogy a könyv;2. Ésszerű lejtőn beállítás kényelmesebb használata a notesz;3. Hosszú távú használata a notesz hűtés lesz egy kérdés, persze, a mainstream notebook miatt a folyamatos növekedés a frekvencia, hosszú távú használata a hőmérséklet is egyre magasabbra.A hűtő pad segíthet a könyvek távol marad a hő magas hőmérséklet, valamint biztosítja a normális működését a notebook;4. Közvetlenül fújja a meleget, hogy az alján a laptop, erő a notebook hőt fújja ki, be hideg levegő növeli a levegő áramlását alján a laptop, hogy a fűtőelemek be a notebook vagy hűtött, hatékonyan fenntartása, a belső alacsony hőmérsékletű környezetben dolgozik;5. USB tápegység tervezés közvetlenül kapcsolódik a notebook USB interfész, anélkül, hozzátéve, berendezések, mint például aljzatok.Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Alkatrész Lista : 1 * radiátor.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek