Hemobllo Fal Fülhallgató Horog Asztal Fejhallgató Tároló Horog Gaming Headset Fogas az Falon Fejhallgató-Hook Asztal Fogas Csipesz ( Fekete )

Hemobllo Fal Fülhallgató Horog Asztal Fejhallgató Tároló Horog Gaming Headset Fogas az Falon Fejhallgató-Hook Asztal Fogas

HUF 2322.00

Az áru mennyisége

Alkalmas otthoni, étterem, iroda, hotel többet használni.Megakadályozza, hogy a fejhallgató karcolás, nyomja meg egyéb károkért.Nem csak tárolni fejhallgató is képes tárolni táskák, ruhák, stb.Küldje el a barátok, a család, a rokonok, a diákok, sőt még többet is.Készült magas minőségű fém anyag, tudod tartani hosszú távon.Leírás Divat, elegáns megjelenés, ez a headset horog készült prémium fém anyag, erős, tartós.Te is más tartozék nem jogosult, például kábelek, adapterek, stb.Az asztal tiszta több rendet.Jellemzői : - Anyaga : Fém. - Készült, magas minőségű fém anyag, tudod tartani hosszú távon. - Alkalmas az otthoni, étterem, iroda, hotel többet használni. - Nem csak képes tárolni fejhallgató is képes tárolni táskák, ruhák, stb. - akkor küldje el a barátok, a család, a rokonok, a diákok, sőt még többet is. - Megakadályozza, hogy a fejhallgató karcolás, nyomja meg egyéb kárért.- Szín : Fekete.- Méret : 7. 7x5. 5cm.Csomag, Beleértve 1 x fejhallgató tartó.


Részletes jellemzők

Hasonló termékek