Paraffin Viasz Fürdő Gép, 2.3 L, Nyugtató, Hidratáló Paraffin Viasz Gyógyfürdő Gép Kit Nagy Kapacitás Hőszigetelés Testület Otthoni Használatra szépségszalon(#2)

Paraffin Viasz Fürdő Gép, 2.3 L, Nyugtató, Hidratáló Paraffin Viasz Gyógyfürdő Gép Kit Nagy Kapacitás Hőszigetelés Testület

HUF 12040.65

Az áru mennyisége

Biztonságos Használat : átlátszó védőburkolat, könnyen ellenőrizheti viasz olvad állam, a hőszigetelés testület nyújt biztonságot önnek.Gyorsan Viasz Felbomlása : Paraffin blokk olvad, gyorsan, egyenletesen, az csak 20 perc, lehetővé teszi, lehet, élvezze a forró viasz kezelés könnyebben.Széles körben Használják : Szakmai paraffin viasz gép, amely alkalmas szépségszalon, vagy élvezheti a bőr viasz gyógyfürdő otthon.Nagy Kapacitás : Paraffin viasz fürdő gép kapacitása van, 2.3 L, így bőven van hely, hogy megmártózik a kéz, könyök, vagy a lába.Hidratáló Bőrradír : a Fűtés paraffin kiadások melegség, ami kisimítja, majd megpuhul bármilyen száraz, repedezett, durva, vagy pikkelyes bőr, a kéz, könyök, sarok-lábam, segít, hogy hidratálja a bőrt.Szolgáltatás : 1. Hidratáló Bőrradír : a Fűtés paraffin kiadások melegség, ami kisimítja, majd megpuhul bármilyen száraz, repedezett, durva, vagy pikkelyes bőr, a kéz, könyök, sarok-lábam, segít, hogy hidratálja a bőrt.2. Gyorsan Viasz Felbomlása : Paraffin blokk olvad, gyorsan, egyenletesen, az csak 20 perc, lehetővé teszi, lehet, élvezze a forró viasz kezelés könnyebben.3. Nagy Kapacitás : Paraffin viasz fürdő gép kapacitása van, 2.3 L, így bőven van hely, hogy megmártózik a kéz, könyök, vagy a lába.4. Biztonságos Használat : átlátszó védőburkolat, könnyen ellenőrizheti viasz olvad állam, a hőszigetelés testület nyújt biztonságot önnek.5. Széles körben Használják : Szakmai paraffin viasz gép, amely alkalmas szépségszalon, vagy élvezheti a bőr viasz gyógyfürdő otthon.Specifikáció : Elem Típus : Paraffin Viasz Gép Kit Material : ABSColor : Blue Capacity : 2.3 L, Hogyan kell Használni : 1. Helyezze a paraffin viasz gép stabil felületre.Vegye le a fedelet, majd néhány paraffin a tartályban a gép.Akkor takarja le a gépet. 2. Győződjön meg arról, hogy a kapcsoló "O" (vagy a "KI") helyzetben van, csatlakoztassa a gépet a hálózati aljzathoz, fordítsa a kapcsolót az "L" (vagy "a") állásba kapcsolja be a készüléket, majd várjon körülbelül 20-30 percig, amíg a viasz megolvad a folyadék.3. Az elején, az olvadási hőmérséklet viasz körülbelül 70-80℃.A teszt egy kényelmes hőmérséklet megérintésével a viasz a széle a palm kezelése előtt. 4. Ha úgy érzi, túl meleg van, kapcsolja ki a készüléket, várjon egy kicsit, hogy a király a viaszt, majd próbálkozzon újra, amíg jól érzi magát.5. Távolítsa el az ékszereket a kezelendő területen, akkor mosd meg, majd száraz a bőr.Alkalmazni folyadék a testet, majd hagyjuk megszáradni.Alkalmazni a lanolin alapú testápoló, hogy távolítsa el a megszilárdult paraffin viasz könnyebben. 6. Helyezze a műanyag grill hogy jön a gép a liqu.


Részletes jellemzők

Item Type:
Paraffin Wax Machine Kit
Material:
ABS
Color:
Blue
Capacity:
2.3L 
How to Use:
 
1. Place the paraffin wax machine on a stable surface. Take off the lid and put some paraffin in the tank of the machine. Then cover the machine.  :
2. Make sure the switch is in the O (or OFF) position, plug the machine into a power socket, flip the switch to the L (or on) position, turn on the power, and wait for about 20-30 minutes until the wax melts into a liquid. :
3. At the beginning, the melting temperature of wax is about 70-80℃. Test for a comfortable temperature by touching the wax with the edge of your palm before handling.  :
4. If you feel too hot, turn off the power, wait for a while to cool the wax and test again until you feel comfortable. :
5. Remove the jewelry from the area to be treated, then wash and dry the skin. Apply liquid to your body and allow it to dry completely. Apply a lanolin based lotion to remove hardened paraffin wax more easily.  :
6. Place the plastic grill that comes with the machine into the liqu :

Hasonló termékek